Al llarg dels segles, el concepte de pau ha passat de ser tan sols un concepte lligat a l’absència de guerra o violència per transformar-se en una idea més sofisticada en termes de prosperitat, felicitat, justícia i seguretat humana. …Un concepte no sempre dutes a la pràctica per les nostres administracions i governants, i que adquireixen diferents tons i significats depenent d’on es visqui o de quina posició (de privilegi) s’ocupi.  I aquí ens trobem! Amb les ganes i l’empenta per descobrir una altra pau, gràcies als intercanvis entre noies i nois dels diferents continents del Planeta que ens poden ensenyar, a través de les seves activitats, com conviure en harmonia des de l’amistat i la solidaritat. Amb RESET PEACE_CONNECTANT-NOS PER LA PAU, us convidem a treballar el concepte de “Pau Positiva” amb la vostra canalla, i compartir-lo amb nosaltres.  Imaginem, Creem i compartim una altra manera de dur a la pràctica les nostres relacions i els conceptes lligats a la Pau.  Us deixem a continuació, enllaços a documents i projectes que us hi poden ajudar: