L’activista i coordinador tècnic de projectes de l’entitat GERD, Jan Millastre, nou president de la Coordinadora d’ONG Solidàries de les comarques gironines i l’Alt Maresme, i l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, donen la benvinguda oficial als infants participants de la campanya del DENIP 2021: RESET PEACE, Connectant-nos per la Pau, que com cada any, es celebra pels volts del 31 de gener.

En la seva 11ª edició, la Campanya del DENIP, per a celebrar el Dia Escolar de la Noviolència i la Pau d’enguany és la primera que no tindrà final de festa presencial. Si bé en anys anteriors, centenars d’alumnes es trobaven al parc del Migdia per llegir un Manifest per la pau i gaudir d’espectacles de contes teatralitzats o cantada de cançons participatives; aquest 2021 el DENIP es celebra de forma virtual i destaca per a connectar a l’alumnat gironí amb el d’altres escoles del món gràcies a la participació d’entitats gironines que treballen projectes de cooperació internacional a Marroc, Guatemala, Tailània i Papua Nova Guinea.

Tant l’alcaldessa Marta Madrenas com el president de la coordinadora d’ONGs Jan Millastre, animen als més joves a seguir lluitant per la Noviolència i la Pau en el vídeo que han gravat i que s’adreça a la infància de Nord i Sud global.

Benvinguda al DENIP!