L’alumnat dels instituts Montilivi de Girona i Vallvera de Salt ja han passat per les escoles gironines a realitzar els tallers.

També han tingut feina a comunicar la campanya als diferents mitjans de comunicació que s’han posat en contacte amb el DENIP d’enguany.

Us en deixem un podcast radiofònic al programa “El matí dels quatre rius” de Ràdio Girona FM on participen d’una entrevista una estudiant del cicle d’integració social, un estudiant del cicle d’educació infantil i una de les tutores que ha preparat el projecte des del Montilivi.

Però no només estudiants gironins, sinó que infants, educadores i projectes d’arreu del món han estat també protagonistes aquestes setmanes de la campanya Reset Peace-Connectant-nos per la Pau. És el cas dels projectes que tenim al continent asiàtic, que de la mà de l’ONG Nousol, han explicat com han viscut la campanya a Tailàndia i a Papua Nova Guina.

Podeu veure’n l’entrevista a Televisió de Girona dins el programa “T de Tot” que publiquem a continuació.

Molt bona setmana de la Noviolència i la Pau!