L’alumnat del cicle formatiu d’educació infantil de l’IES Montilivi ens ha fet arribar un vídeo on podem veure el procés que van seguir per elaborar i oferir els tallers del DENIP 2021 a les escoles.

En un primer moment, les i els estudiants dels cicles formatius van poder rebre la formació per part de la tècnica de la Coordinadora d’ONGs de manera presencial per tal d’adquirir els coneixements i les eines necessàries per a poder posteriorment, desenvolupar elles i ells mateixos els tallers. 

Després d’aquesta primera formació cada classe i en format de parelles o trios, van anar preparant els tallers que finalment haurien de realitzar davant dels nens i nenes dels centres participants de la campanya del DENIP a Girona.

 

[videopress O1LiKwMY]

 

Alguns d’aquests tallers es van poder fer en format presencial seguint les mesures de seguretat adequades, però molts d’altres es van haver de reconvertir en format on-line.

Us mostrem, a tall d’exemple, un d’aquests tallers realitzats per part d’alumnes del Cicle formatiu d’Integració Social, en el qual es van enregistrar en un format dinàmic i amè per captar l’atenció dels més petits i petites, encara que fos a través de la pantalla.

 

[videopress D3AnB5lt]