Aquest DENIP, el més internacional que mai havíem fet, ens ha acostat a sons i colors de diferents racons del món. 

Podem veure com s’ens explica que hi ha un ocell al pacífic que el seu cant inspira a noies i nois a entendre’l com el so que correspondria a l’amor, és el Cendrawasih, que aquí anomenem com “ocell del paradís”. 

Els mascles adults de les espècies d’aquesta família són famosos pels brillants colors dels seus plomatges.

El seu so, doncs, si tanquem els ulls ens porta realment a un paradís d’amor que aquestes setmanes ens acosten les nenes i nens de primària de les escoles de Sausapor i Werur. L’escoltem? cendrawasih bird sound

Uns altres sons que ens arriben, aquest cop des del Marroc, són els que donen a la valentia.: la força de les onades del mar. Unes onades que a voltes son tan grans i tant altes, que certament, ens pot inspirar el sentiment de valentia. Podeu escoltar-lo aquí .

Del pacífic també, ens arriba el soroll de l’amistat en forma d’aplaudiment, un so que des de Girona, les nenes i els nens identifiquen amb el que fan els petons (smuaach!).

Més lluny, encara, ens arriba des de Guatemala com el so de les veus conegudes de la família i l’escola.

Tot un repertori de sons i melodies que hem estat recopilant i que ben aviat, podreu rebre als vostres centres.