Des de les escoles que heu participat de la campanya del DENIP, ens heu fet arribar més paraules i sentiments que relacioneu directament amb la “Pau positiva”.

La Pau positiva és la que ens parla de justícia social i drets humans, la que posa al centre de tot, l’harmonia individual, entre les persones i amb el planeta. Així, heu afegit: l’Alegria, la Valentia, les Tradicions i la Cultura, la Paciència, la Comunicació, l’Amor, l’Amistat i l’Amabilitat.

En aquesta presentació podeu entrar a cadascuna de les paraules i navegar entre plats, sons, músiques i olors. Podeu posar color a la paciència, i cuinar la Valentia… Un bon recull metafòric elaborat per vosaltres, des dels qui teniu tot just tres o cinc anys, fins a aquelles classes i grups ja adolescents.

Busqueu una estona de calma i navegueu, feu “clic” a les icones interactives, i descobriu un món de pau, diferent cada vegada. Bona excursió, i feliç travessia!