Aquesta setmana ja hem introduït projectes i grups a l’apartat participants.  També hem fet trobades amb les tutores i responsables dels grups de Cicles formatius dels instituts Vallvera de Salt i Montilivi de Girona per anar tancant les formacions, les dates dels tallers i altres aspectes logístics.

Més que mai, avui la pau és necessària. La Pau que ens protegeix, la pau que ens fa sensibles als altres, la pau que ens acompanya quan necessitem consol i la que ens dona força per tirar endavant quan el que tiraríem és la tovallola. La pau que ens fa ser millors persones, més justes, més curoses amb l’entorn, el planeta  i les persones.

Us convidem a navegar per la web d’enguany, per conèixer-vos a través dels contactes que teniu a la informació de cada centre, per aprofitar la riquesa dels recursos que us hem proposat -i us seguirem proposant al llarg de la campanya- a l’apartat “d’Educació per la Pau” i per obrir reflexions sobre el motiu de celebrar arreu, una diada dedicada a la lluita noviolenta i a la pau.

Comencem a caminar, gràcies per acompanyar-nos-hi!