Per mi la pau...

Per mi la pau…? Entitats de la Coordinadora d’ONG Solidàries, a través d’experiències personals que han viscut algunes de les persones que en formen part, ens comparteixen en poques paraules, què és i com es materialitza en la vida quotidiana el concepte de PAU.

Històries, anècdotes i vivències reals que mostren que la Cultura de Pau a casa nostra és més necessària que mai: lluitar per la justícia social, per la igualtat, contra les actituds racistes i contra els estereotips i prejudicis. Apostar per l’educació, pel respecte i l’empatia, per la integració real de les cultures que compartim un espai i un temps… Tot això és el que fa possible -o ha de fer possible- unes vides en pau.

En aquest vídeo de mostra hi han col·laborat: les entitats gironines Dagua i Eccit, l’entitat saltenca Azahara i l’entitat banyolina Legki Yakaru. Davant la pregunta que els hem traslladat: ” per mi la pau…” hem aconseguit aquests “bocins de pau” personals i intransferibles que us compartim.  Us animem a utilitzar-lo, difondre’l i a prendre’l com a exemple si us inspira, i esperem rebre ben aviat -també- les vostres propostes. I per a vosaltres, i per a tu… què és la pau?