RESET PEACE: EL TEST

Reacciono pacíficament davant d’un conflicte o durant un debat? Sé reconèixer els meus sentiments i els sentiments dels altres en el moment de discutir?… Tot això i més, ho descobriràs, amb el test que et dinamitzaran a l’aula les noies i nois del cicle superior d’Animació Sociocultural del Vallvera.

Descarrega pdf

ELS PAPALAGI

Taller sobre la diversitat, els prejudicis i la convivència.  Un taller dinamitzat per l’alumnat dels cicles formatius de grau superior d’Integració Social del Montilivi de Girona, i d’Animació Sòciocultural del Vallvera de Salt.

Descarrega pdf

BINGO!

Un joc del Bingo adaptat, per trobar les paraules que ens han de portar cap a una societat en pau. Aquest taller estarà dinamitzat per estudiants del cicle formatiu de grau superior d'Integració Social de l'institut Montilivi de Girona.

Descarrega pdf

EL PARADÍS DE LES TORTUGUES

Un conte de Mercè Saurina que ens parla de la importància del grup, de la companyonia i del concepte d’altruisme. Un taller en format conte per a la menudalla que participa d’aquest DENIP. El taller serà dinamitzat per l’alumnat d’Educació Infantil de l’institut Montilivi de Girona.

Descarrega pdf

EL CONTE: El paradís de les tortugues sense closca

Les tortugues sense closca, conte infantil de Mercè Saurina.  Un dia qualsevol, en Taqueta un cadell de masia es troba accidentalment amb una tortuga de terra. Una tortuga? No n’havia vist mai cap fins aleshores. D’aquesta primera trobada, en neix una bona amistat, la Testa té un desig molt especial, i en Taqueta farà tot el possible per fer-lo realitat.  Un conte adreçat a la mainada…

Descarrega pdf