L’hora del conte a les biblioteques gironines

L’hora del conte a les Biblioteques durant el mes de gener, està dedicada als contes de pau. Sessions preparades i dinamitzades amb contes, jocs i activitats per l’alumnat de segon curs del Cicle d’Educació Infantil del Montilivi.

Us animem a venir-hi en família.  Diferents dies i diferents activitats, que podeu trobar al calendari de la imatge.

Cadenes creatives

Taller destinat a cicle superior de primària i persones adultes que enllaça diferents mini-jocs i reptes creatius que ens han de dur a una millor comprensió del concepte de pau positiva. Una estona divertida que promou la creativitat i la reflexió de terminologia no sempre senzilla.

L’obra d’art més valuosa

Taller pensat per joves de més de 8 anys que els proposa un repte: Crear una obra d’art extraordinària.  No els serà fàcil ja que cadascú amb les seves manies i maneres de fer, hi posarà condicions, no sempre fàcils de resoldre.

Assemblea a la fusteria

Taller destinat per a infants de 6 a 8 anys, cicle inicial de primària. A través del conte “Assemblea a la fusteria”, la mainada aprèn a valorar les capacitats diverses i complementàries de cadascun de nosaltres i la utilitat que representa en l’enriquiment i èxit dels petits reptes als que ens enfrontem diàriament.  Un taller que també podem sortir a fer fora del centre escolar, si tenim la sort de tenir camps i boscos a prop.

Què és la Pau? Contes per la pau

Taller destinat al cicle d’educació infantil, mainada de 3 a 6 anys.  Un treball amb la representació de la història de l’hort del senyor Puig. Un hort molt especial que caldrà que totes i tots en tinguem cura.