EL CONFLICTE

Si el conflicte fos un aliment o un plat culinari, quin seria? Serà el mateix al Marroc que a Tailàndia? Entreu a la presentació i ho descobrireu! Feu “clic” a les icones interactives i sabreu de quina escola o projecte educatiu és aquella imatge, vídeo o so. Bona excursió, i feliç travessia!

Coneix els resultats

L’HARMONIA

I si l’harmonia fes olor… quina olor creus que faria?  Farà la mateixa olor a Papua Nova Guinea que a Girona? Entreu a la presentació i ho descobrireu! Feu “clic” a les icones interactives i sabreu de quina escola o projecte educatiu és aquella imatge, vídeo o so. Bona excursió, i feliç travessia!  

Coneix els resultats

EL PERDÓ

Si el perdó fos un color? De quin color el pintaríem?  Tindrà el mateix color el perdó Guatemala que al Marroc? Entreu a la presentació i ho descobrireu! Feu “clic” a les icones interactives i sabreu de quina escola o projecte educatiu és aquella imatge, vídeo o so. Bona excursió, i feliç travessia!

Coneix els resultats

LA PAU

Si la pau fos una melodia, quin so tindria? Sonarà igual a Girona que a Tailàndia? Entreu a la presentació i ho descobrireu! Feu “clic” a les icones interactives i sabreu de quina escola o projecte educatiu és aquella imatge, vídeo o so. Bona excursió, i feliç travessia!

Coneix els resultats

ALTRES PARAULES QUE RELACIONEM AMB LA PAU

Des de les escoles que heu participat de la campanya del DENIP, ens heu fet arribar més paraules i sentiments que relacioneu directament amb la “Pau positiva”. La Pau positiva és la que ens parla de justícia social i drets humans, la que posa al centre de tot, l’harmonia individual, entre les persones i amb el planeta. Així, heu afegit: l’Alegria, la Valentia, les Tradicions i la Cultura, la Paciència, la Comunicació, l’Amor, l’Amistat i l’Amabilitat. En aquesta presentació podeu entrar a cadascuna de les paraules i navegar entre plats, sons, músiques…

Coneix els resultats